Terminalo paslaugos

Terminale atliekame šias paslaugas:

  1. Krovinių perkrovimas iš vienos transporto rūšies į kitą;
  2. Prekių  sandėliavimas, rūšiavimas, paketavimas ir žymėjimas etiketėmis;
  3. Atstovavimas muitinėje, geležinkelio stotyse ir kitose institucijose;
  4. Krovinio ir jį lydinčių dokumentų forminimas;
  5. Siurvejerio paslaugos;
  6. Papildomas krovinių draudimas.

Vykdant multimodalinius pervežimus, vienas iš svarbiausių etapų yra krovinių perkrovimas iš vienos transporto priemonės į kitą ir tinkamas dokumentų paruošimas. Būtent šiame etape reikalingas profesionalus požiūris bei atsakingas dėmesys kiekvienai smulkmenai – blogai perkrautos prekės ar neatsakingai užpildyti dokumentai gali lemti ilgas ir daug sąnaudų reikalaujančias neigiamas pasekmes.

UAB “Primorus” darbuotojai šiame etape prisiima pilną atsakomybę už Jūsų krovinį ir todėl gali garantuoti profesionalų reikalingos dokumentacijos paruošimą ir operatyvų krovinio išsiuntimą. Vykdydami pervežimus iš Europos i NVS šalis, krovinius konsoliduojame muitinės terminale Vilniuje, bet klientui pageidaujant krova bei dokumentų forminimas gali būti atlikti ir kito miesto terminale, kur visą procesą asmeniškai kontroliuos UAB “Primorus” darbuotojai.

Ilgametės patirties dėka  turime atrinkę patikimų muitinės terminalų tinklą,  kur galime pasiūlyti profesionalias krovos paslaugas uždaruose sandėliuose bei atvirose aikštelėse. Terminaluose yra įrengtos geležinkelio atšakos, kurios suteikia galimybę priimti krovinius, atvykstančius/išvykstančius geležinkelio vagonais, konteineriais bei autotransportu, o profesionalūs darbuotojai atstovaus jus geležinkelio stotyse, tarpininkaus muitinėje bei paruoš visus reikalingus lydinčius dokumentus. Saugumui užtikrinti pasiūlysime nepriklausomo eksperto- siurvejerio paslaugas ir papildomą krovinio draudimą.

į viršų